Розроблено наказ Міністерства охорони здоров’я України “Про затвердження показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів, показників безпечності (вимог) харчових добавок та показників безпечності (вимог) харчових ензимів”.

Мета даного наказу — загальний позитивний вплив на громадське здоров’я, що забезпечується шляхом уникнення шкідливих харчових продуктів, які в своєму складі містять небезпечні харчові ароматизатори, добавки та ензими. 

Негативними першопричинами, які простимулювали розробку даного наказу, стали наступні фактори:

❌Реалізація недобросовісними продавцями незареєстрованих та несертифікованих харчових добавок та ароматизаторів.

❌Продаж підробок відомих харчових добавок.

❌Купівля та здійснення нелегального обігу препаратів, що в складі містять шкідливі харчові ароматизатори, БАД-и, похідні наркотичних засобів, які викликають залежність.

Прийняття проекту сприятиме доступу споживачів до якісних продуктів, які в своєму складі містять безпечні харчові ароматизатори, харчові добавки та харчові ензими. 

Ознайомлюйтеся з пояснювальною запискою до проекту наказу Міністерства охорони здоров’я України “Про затвердження показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів, показників безпечності (вимог) харчових добавок та показників безпечності (вимог) харчових ензимів”:

📎 PDF

📩З усіх питань стосовно наказу та законодавчого трактування вимог до продукції звертайтеся за номерами:

+38 (050) 420 43 41

+38 (067) 622 23 81

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зворотній дзвінок

 

    Зворотній зв'язок

    ×
    0
      0
      Your Cart
      Your cart is emptyReturn to Shop